fbpx

Stocktopus

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” text_align=”left” padding_top=”25″ padding_bottom=”25″ css_animation=””][vc_column][vc_column_text]Het recent opgerichte STOCKTOPUS is ontstaan uit een droom van een jonge ondernemer die intussen meer dan 10 jaar ervaring heeft opgedaan in het opkopen en verhandelen van de meest uiteenlopende voorraden in binnen- en buitenland.

Het stijgende succes dat werd behaald met voorraden rechtstreeks aan de consument te verkopen, is uitgegroeid tot een dynamische onderneming. Een jong team dat steeds de beste koopjes weet te vinden om aan te bieden in een vernieuwend concept.

Vandaag bereiken we reeds meer dan 65.000 klanten over heel België die elke maand onze promoties volgen om een koopje te scoren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” text_align=”left” background_color=”#f4f4f4″ padding_top=”25″ padding_bottom=”25″ css_animation=”” css=”.vc_custom_1552047726986{background-color: #e0e0e0 !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”24653″ img_size=”large” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

CONCEPT:

 

De tentakels van onze Stocktopus verklappen het al een beetje. Wij bieden een breed gamma aan producten die grotendeels afkomstig zijn van overproducties en liquidaties.

Ons team organiseert hiervoor tijdelijke verkopen in een vernieuwend concept. Sinds kort hebben we ook een selectie uit onze sterkste koopjes die u online kan aankopen.

Onze uitdaging is om onze vaste kostenstructuur zo laag mogelijk te houden, zodat we de mooiste producten kunnen brengen aan de meest interessante prijzen.

U hebt het al door…, bij STOCKTOPUS is het altijd een beetje scoren!

 

Blijf als eerste op de hoogte en ga naar inschrijven

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]