Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verder!

Zulke lage prijzen ?

Stocktopus is deel van een Internationale organisatie waardoor ons team steeds de beste koopjes weet te vinden, dit ver over de landsgrenzen heen. Tevens proberen wij binnen de organisatie onze vaste kosten zo laag mogelijk te houden.

Kan ik factuur ontvangen?

Geen enkel probleem! U dient gewoon de facturatie gegevens over te maken tijdens uw betaling. Wij sturen de aankoopfactuur binnen de week.

Waar kan ik Stocktopus vinden?

Bij contactgegevens kan u al onze coördinaten vinden. Vaak valt het voor dat een verkoop bij onze klant of gewoon een pop-up locatie door gaat. Dit zal steeds vermeld worden bij de bekendmaking van de stockverkoop.

Krijg ik garantie?

De goederen die wij verkopen zijn nieuw en vallen onder de fabrieksgarantie van onze leveranciers. Tevens zijn al de goederen die door ons verkocht worden aan een kwaliteitscontrole onderworpen.

Hoe kopen bij Stocktopus?

We maken onze verkoopdagen met datum en plaats bekend via verschillende kanalen. Indien je interesse hebt om een product aan te kopen zijn er verschillende mogelijkheden:

  • Je komt op de dag van de verkoop langs om een product aan te kopen, je betaalt de goederen volledig alvorens mee te nemen of afspraak te maken voor levering.
  • Of je laat het product vooraf kosteloos op jouw naam reserveren. Zo kan je in alle rust komen kijken en alsnog beslissen om het te kopen.
  • Sinds kort hebben we een selectie uit onze betere koopjes die u tevens online kan aankopen.
Waarom inschrijven?

De beste en snelste manier om te scoren is jou inschrijven! Zo ben je van alle koopjes als eerste op de hoogte en krijg je voorrang indien het om een privéverkoop gaat.

Hoe kan ik betalen?
  • Goederen die tijdens een stockverkoop aangekocht worden, dienen volledig voldaan te worden alvorens mee te nemen of levering te bespreken.
  • Dit kan cash, met Maestro, Visa en Mastercard.
Leveringen

Voor online aankopen loopt er momenteel een actie GRATIS LEVERING of KORTING VOOR AFHALING, meer info kan u bij het koopje zelf vinden.

Voor aankopen uit onze stockverkoop werken we samen met een transportfirma die kan leveren over heel Europa.

Binnen belgië is er een minimum kost van € 20, te vermeerderen met €0,45 per afgelegde kilometer.

Dit te rekenen vanaf ons magazijn heen en terug: Oudestraat 147, 3190 Boortmeerbeek

Vraag gerust via het contactformulier onze prijzen om te leveren buiten Belgie.

Toch geen antwoord gevonden op uw vraag ?
Stel ze gerust in het onderstaande formulier, wij nemen spoedig contact met u op !


-