fbpx

Elke Maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag OPEN FOR BUSINESS!

NEW ARRIVAL FESTIVAL
Op zoek naar een leuk en betaalbaar accent voor jouw interieur?
Kom ideeën en inspiratie opdoen op 20 juli en laat je verrassen door de meest trendy woon en interieur accenten aan zéér toegankelijke prijzen.
Daarom tot 19 juli UITVERKOOP einde reeksen en showroom modellen !! Design stoelen, tafels, zitbanken, lounge chairs, kasten, … aan sterk verlaagde prijzen.
Twee keer feest dus !!

Wanneer:

Maandag van 12 tot 18 uur
Donderdag van 12 tot 18 uur
Vrijdag van 12 tot 18 uur

Zaterdag van 10 tot 18 uur

We hebben alvast een kleine selectie online staan, maar om echt te scoren kom je best naar onze stockverkoop.

Ervoor zorgen dat onze klanten een koopje kunnen scoren en ze met de glimlach steeds terug zien komen curieuzeneuzen.…, geeft ons de goesting om elke dag opnieuw op jacht te gaan naar de beste deals.

Onze passie brengt ons ver over de landsgrenzen heen om op zoek te gaan naar de meest trendy meubelen en accessoires voor uw interieur, steeds aan onklopbare prijzen !
Zo hebben we dit voorjaar een leuk gamma eetkamerstoelen in fluweel, héél leuk om verschillende kleuren te combineren aan één tafel.
Eerder aan een nieuwe zitbank toe? Kom dan zeker ons volledig aanbod uitvoerig testen in onze winkel te Mechelen.
Tevens is voor de winkel een constante aanvoer van dames- en herenkleding van de bekendste merken, een groot aanbod eetkamerstoelen, bureaustoelen, lounge zetels, design meubilair, verlichting, barkrukken, lounge sets en curiosa.
Op onze webshop kan je een kleine selectie vinden, maar om echt te scoren kom je best even langs tijdens onze stockverkoop in Mechelen !

Hopelijk tot snel!
-
Het Stocktopus team

Wenst u zich in te schijven voor onze nieuwsbrief of heeft u bijkomende vragen?

Stocktopus doet het nodige om u snel verder te helpen!


-